Kväll,

Hellu, har precis ätit pasta carbonara till middag och ska nu sätta mig och plugga till matte provet imorrn! Blir säkert super men jag vill var så säker som möjligt! Plus att jag måste hinna med engelska boken vi har tills på fredag nästa vecka:S så jag ska vara hemma hela helgen utan kompisar och göra den klar!:)
Imorrn är det ju somsagt berga som jag ska gå på. Ska gå med mina finaste vänner Veronika,Bästis, Felicia syster och Filippa, blir det, så det kommer bli awesome! Älskar er tjejor, mer om det senare! Jag hann. Inte köpa f-köp idag eller det blev en massa missförstånd så att jag kan köpa av en annan nu, och alla har!:) har vart med Tilda efter skolan och vi gick hem till henne och provade lite berga kläder och nu är allt klart:) hehe blir suuuper hoppas ni kommer ha en mysig fredag. Ska ju blogga innan det såklart, men juste min kusin fyller år idag så nu ska jag ringa min stora flicka Doris som blir 4 år! Älskar dig<3


Fix med bloggen,

Det är lite kris nu med designen å så. Har ju lovat er länge men jag ska snacka med Felicia som skulle göra den när hon tror den är klar, kommer säkert bli super! Min design som jag har nu är ju också jätte fin men eftersom att jag är brunett nu så vill jag gärna ha en i mitt "nu" eller vad man ska säga;) hehe men jag sitter iallafall på tåget nu och kommer kolla lite bloggar sen blir det nått inlägg till:)


På tåget

Är på tåget nu. Jag hann hem en snabbis efter skolan för att fixa lite inför ikväll som jag inte hann med imorse, passade även på då att göra en smothie så slipper jg köpa nått i centrum. Hoppas ni har det bra, nu ska jag möta upp Olivia och Linn å den går vi till sången, tar tåget direkt efter in till stan, bloggar lite mer då puss


Next- gymmet

Nu drar jag och brorsan till gymmet och vi blir stjusade av pappa:) kommer hem vid nio och då uppdaterar jag er! Har inte skrivit så mycket idag men har typ blogg torka... Den går säkert över! Hoppas ni har en bra kväll sötnosar.


Musik-Wild ones.

Den här är verkligen på min topp lista, av Florida. Den påminner mig såå mycket om Thailand så jag lyssnar på den sjukt mycket så tänker jag tillbaks! Lyssna ni med. Ni kommer säkert fastna för den, jag och några andra tjejor som är 19 lyssna på den ganska ofta när vi låg ute å stekte i solen :P Hehe
Buhu.. jag saknar...

U smile I smile!

Hejsan mina fina läsare! Jag är iallafall hemma nu, har vart den roligaste skoldagen hittils i mitt typ liv?
Hehe nej men vi hade frilufsdag typ eller nått liknande. Så vi var ute från halv 9 till halv 12,
Kollade på Nalle puh på morgonen,haha jag gillar att vi gör det på skoltid :)
Dagen var ju somsagt sjukt kul, sista lektionen var bild, och sen slutade vi. Hemvägen gick ju lite sådär, skulle ta tåget med mina fina vänner men sen blev det inställt och jag hade en stor typ pappkasse med alla grejer som jag hade idag, sen så hade den ju gått sönder -.- Men vi gick hem ist och det gick väll bra.Tog iallafall inte så lång tid.
Nu har jag ätit en macka och ska sätta mig med matten, fick en chock också att det verkligen var alla hjärtans dag imorgon. Så jag drar in lite senare och köper Alla Hjärtans Dag prisenter! Hehe men vi får se vilken tid det blir.
Kommer iallafall  bli bra att pappa kunde stjusa mig och Alice till gymmet idag! Hörs senare,
PP nu, hehe jag byter ju hela tiden? Nej....

Fråga?

Jag kan verkligen inte somna gick å la mig vid tio för jag skulle somna tidigt. Men det gör jag ju inte direkt.. Jag vill ha nån att messa med dessutom. Men ingen svarar ju?;( tänkte väll bara säga godnatt i gues. Imorrn ska jag hem efter skolan och plugga antagligen, men ja samtidigt vill jag träffa nån? Hehe jobbigt beslut... Aja ska iallafall Gymma på kvällen så yes yes blir nog bra! Vi hat vinter dag imorrn i skolan också så vi ska typ bara vara ute å åka skridskor å pulka osv. Haha nej fy jag hatar sånna dagar, men man slipper ju å jobba det är ju bättre iallafall. Jag fick rådamp när jag såg att mamma hade skänkt mina gamla överdrag, nu måste jag ha ett par cp fula RÖDA det är typ den värsta färgen som finns plus att dom är fula som stryk. Åh FML..
Men juste jag och mamma beställde hem Someday ikväll, as nice:) kommer lukta som Justin vill att jag ska lukta!;)


Kontoret

Nu ska hela familjen sätta oss å kolla på kontoret och ta en kopp te. Ni visste inte att han som gjorde manuset och gjorde själva solsidan är mammas jobbar kompis och gjorde det på fritiden. Nice jue?:) hehe ha det så bra sötnosar!


Fekke!

Dunkar Justin på högsta och ska snart ta tag och börja städa övervåningen. Ska bara dammsuga.
Juste Felicia skulle fixa en design till mig, hon fikc ju faktiskt ha sin mössa i min väska i täby för att hon inte ville ha på sig den.. Hehe så yes hoppas den kommer upp imorrn iallafall!
Btw, det är ju Alla Hjärtans Dag på tisdag! Jag tror nog alla visste det men iallafall, för er som har pojkvänner osv kommer nog självklart vara med dom. Men eftersom jag är helt forever alone och har ingen så kommer jag fira med mamma, mobbat va? Haha nej men hon hade fixat preiär biljetter till en teater typ om Dirty Dancing eller nått sånt och då kommer det vara kändisar där :D Haha men jag drar in till henne efter sången. Vi kommer gå å äta på resturangen Grodan sen så börjar den typ 8 och kommer hem sent..
Kommer säkert kanske hinna med lite shopping, hope so :')
Vad ska ni göra på "Valentine's day" då?  Hehe hoppas ni kommer ha det mysigt för det kommer nog jag ändå. Imorrn ska jag nog in till centrum eller nått och försöka få tag på lite Alla Hjärtans Dag prisenter. Har ju inte ens tänkt på det :S Gjorde ju inte det när jag var i täby idag heller ..-.- Klant. Hörs sen, puuuss


Im Inlove...

I just wish you can see it....

Hemma nu

Nu har jag kommit hem och den första känslan när jag kommer innan för dörren är att se ett stort fruktfat med en olika massa härliga frukter! Jag är en riktig fruktmänniska som älskar frukt^^

Det har iallafall vart en jätte rolig och flummig helg med Felicia syster!
Vi drog in till Täby idag ju och prata en massa och Jag skulle kolla på lite grejer men inget följde med mig hem. Mår dåligt av det;( men nu ska jag ta å sätta mig vid datorn och försöka installera nått fotoprogam till min Mac men det finns ju typ inget? Hörs sen


Täby Idag med syster!

Hellu finisar! Har ny pp :D Haha nej men nu så ska jag komma till saken. Jag och bästis ska åka till täby idag, haha vi kände för å käka på donken och sen gå runt och kolla om man hittar nått fint? Men jag ska iallafall köpa en annan  grej. Kommer bli awesome :)) Vi har fixat oss helt klara och så och sen så går bussen om en timme typ.
Felicia håller på och filar sina Lösnaglar och sen försöker hon lista ut vem jag gillar.
Mina fina sötnosar!♥

Awake!

Nu är vi Vakna! Har sovit grymt gott inatt, skööönt! Vi sitter å nördar oss lite med mobilerna. För se dagens planer blir! Dom kommer upp sen iallafall;)


Skajjp

Hellu! Sitter med Felicia och vi skypar med Lucas, mm ja nu har vi kul jue? Nej men kvällen har varit awesome:) Massor av mys och flumm, kan det bli bättre?.. Hehe I dont think so ;) Nu blir det inge mer bloggning för kvällen.
Känner att dehär inte blev ett riktigt långt inlägg    men so whaaaat?!
image description

Hos Felicia darling!

Nu sitter jag hos Felicia! Vi har det awesome :D Hehe, hahah vi typ flummar galet och skypar med Lucas.
Haha men nej vi ska typ snart äta i think. Men jag åkte in till centrum vid typ halv 4 och sen mötte finaste Felicia syster, vi gick runt och kollade. Felicia gick in och köpte en grej på H&M Sen så gick vi in på Ica och köpte things till ikväll och sen väntade vi på bussen i 40 minuter..-.- Yes yes sen kom vi hit och nu har vi käkat, hehe hann inte skriva klart det! Sitter och smockar i oss lite Cheez ballz och sen så blir det Melidifestivalen!
Hehe sånna töntar vi är...xd Juste Felicia ska fixa en sak också, det blir ju fan awesome!:D
Kanske blir nån mer bloggning ikväll men är inte säker, måste ju var social mot min bäbboooo också :)
ILYYYY♥

Fix och trix!

Nu är jag hemma! Ska fixa en smothie+ toast till lunch.Sen hoppar jag snabbt in i dushen och fräshar upp mig lite.
Sen vidare till Felicia! Kommer bli awesome, vad har ni gjort idag?
Btw, gick super på träningen! :) PUUSSS

Hejsan hörrni!

Sitter i bilen nu efter min träning! Det gick super och jag ska Gymma på måndag också,great:) men nu så ska jag dra hem duscha packa väskan fixa mig och sen dra vidare till centrum! Kommer att bli awesome med Felicia!:)
Uppdaterar er smått innan jag går! Å tågen har börjat gå nu till österskär, wehåå^^


Träning

Är på väg till träningen nu har en massa planer med Felicia, kommer bli awesome!!:) puuusss


paddan

just nu så sitter jag med paddan och spelar Jet pack, kul liv liksom?!
haha nej men filmen ville inte att jag skulle kolla på den eller ja den krånglade cheeeeeet mycket...


Movie time!

Shena hörrni! Nu är det movietime för min del! ska kolla på "Legally blonde":)) Hoppas den är bra då? Vad har ni gjort nu ikväll då? Jag har suttit framför datorn planerat lite innför morgondagen med Felicia osv :)
Kommer bli awesome! Nu ska jag göra ett videoinlägg till er för jag har hela övervåningen för mig själv för Tom drar iväg till nån tjej och sover där och min syster är typ ute hon är ju 18 så ;) Men jag har faktiskt ingen anning, tror inte det är så intressant för er att veta ändå?.. Juste, morgondagens planer ser ut såhär- Jag har träning från 12- 13:00. Åker hem och duschar & fräshar upp mig. Sen så tar jag bussen till centrum(eftersom att pågrund av olyckan så går det inga tåg-.-) Sen så möter jag henne där och ja vi drar väll hem till henne! Kommer ha det otroligt mysigt med film och bara umgås och prata ut med min fina syster och bästis!
-Vad ska ni göra imorrn då? :) Kommer blogga lite då och då under filmen, typ från Ipaden?
Hehe hoppas ni har det bra! PUUSSS

Let's deal!

Nu har jag precis ätit osv, kommer nog ta det lite lungt nu. Sen drar jag ner och hämtar en skål med chips och dipp och ett glas cola framför nån film? Åh, gud vad sugen jag blev på att kolla på film!
Hoppas ni har en Awesome fredag för det kommer jag ha  :))PUUSSS

Jag vill ju...

Jag vill ju blogga å allt var ju super med designen osv men sen så är det ju bara statestiken?.. Åh så tråkigt :/
SItter och kollar statestiken om jag nått målet, hehe^^Whatever hörs PUUSSS

DÅLIG STATESTIK!!!

Nej nu jävlarns tar jag bort min blogg, seriöst så är det inte en härlig känsla när jag kollar på statestik sidan...
Jag bara vill ta bort den men liksom ändå ha kvar namnet om jag ångrar mig.
Ni får på er tills ikväll jag ska ha riktigt hög statestik och jag har sätt en gräns. Om ni vill att jag ska ha kvar min blogg så länkar ni den på facebook om ni vill.

Hos Olivia med hedde!

Nu är jag hos Olivia med hedde, Har vart en helt okej skoldag idag :) Ni fick ju en uppdatering och en ful bild på rasten. U remember? Aja
kommer gå hem vid 6-7 nån gång så det blir hemma mys kväll! Morgondagens planer kommer senare, blir awesome med syster! :D
Nu ska jag fråga om jag får ta paddan, PUUUSSS!♥
Just nu på mig och Hedde :D

Sitter i skolan!

Nu sitter jag i skolan med mina fina vänner! Vi fick vara inne idag för att det är svin kallt ute:D på rasten alltså;)
Nästa lektion är typ val vad man behöver bli klar med så det är ju nice!haha nej nu ska jag spela:)


Sleep tight!

Nu ska jag dra mig mot sängen för jag ska sova! :) Ja jag har bestämmt det och ska inte gå upp och gå i den här vinter kylan imorrn utan jag kommer att gå upp klockan 6:00 och sen fixa mig osv. Imorrn får jag ju sminka:D Haha men har ju haft ögoninflammation så yepp har inte få haft smink på ett par dagar men nu får det räcka :))
Jag vete tusan vad som är planerna för morgondagen,pappa erbjöd sig att åka å gymma med mig så det kanske blir det ett alternativ...?
Får se om det händer nått annat ruligt?! Juste, ska försöka få tag på Felicia också :D PUUUSSS

Mini tomatos!

Sitter med en skål mini tomater. SKa sätta igång och plugga nu... Hatar å plugga men man måste ju, man kommer inte direkt undan? hehe nej min blogg blir tråkig om jag skriver om skolan eftersom den är tråkig, neddämpande..
Imorgon blir det väääärldens godaste mat i skolan, ska jag läsa?:) Jag gör det! :Helstekt ytterfile m grönpepparsås och potatis eller stekt strömming m potatismos! :D Mmm jag kommer äta 0 :D Usch nej nu ska jag sluta trååååka ut er för jag måste ju ******. uschligt inlägg det här blev, lovar att skärpa mig i framtiden ;)
Jag gillar mit skal:)

Tränat lite.

Jag skulle fan träna idag som jag hade lovat mig själv så att jag satte mig och började träna eller ja jag bytte om och sen körde jag?! Nu ska jag ner och äta sen så ska jag plugga till halv nio sen där efter blir det film. Imorgon går jag upp vid 6 och tar en powerwalk har jag bestämt mig för! Ska bli riktigt skönt men frågan är om jag orkar... ;) PUUUSSS

Sluta dampa,heheh....

Okej  nu så ska jag inte skriva nåra mer dampinlägg. Nu ska jag våga gå ner hämta min läxa gå upp igen sätta på min andra dator, redigera lite i ett fotoprogram sen så bloggar jag igen. Låter det bra?
Hoppas ni inte störde er på mitt dampinlägg^^ PUUUSS

JÄVLA HELVETE!

NU SKA JAG INTE TRÄNA PÅGRUND AV ATT TOM INTE VILL-.- HELVETE! + ATT JAG INTE HAR GJORT LÄXAN+ATT JAG INTE VILL GÅ NER FÖR JAG HAR BRÅKAT MED MAMMA OCH PAPPA+ ATT MIN LÄXA ÄR DÄR NERE+ ATT JAG ÄR HUNGRIG SOM EN GRIS+ ATT JAG VILL TRÄNA + ATT JAG INTE ORKAR SKRIVA MER PÅ EN TID EFTERSOM MAMMA KOMMER TA MIN DATOR SOM HON ALDRIG KOMMER FÅ!!!

Hemma nu!

Nu har jag kommit hem eller ja jag gjorde det för ett tag sen. Ska fixa läxan nu sen så kommer jag med lite bilder men eftersom att jag har ögoninflammation så kommer det inga bilder på ansiktet because i dont have any smink;) Oooo seriös blogg nu va? Ska fixa en smothie snart som jag ska dricka innan jag och brorsan tränar.
Hoppas ni har haft en bra dag för det har jag haft med Olivia bästis ! :) PUUUSSS
image description
Mmm, mera chaiiii i livet:D

Stop comment my blogg! -.-

Det är inte menat till er bloggläsareen annan engelsk man som kommenterar min blogg och det är skit jobbigt... Men jag vill bara att den ska sluta så jag skriver så ;)en annan engelsk man som kommenterar min blogg och det är skit jobbigt... Men jag vill bara att den ska sluta så jag skriver så ;)

Olika skäl..

Hejsan hörrni! Nu sitter jag hos Olivia men somsagt ni kanske märkt att jag inte bloggat?! Jo men jag har olika skäl som jag inte kommer förklara. Men nu så kör jag igång igen. Ska snacka med en tjej som gör designers så yes yes helt nytt. Jag kan säga en sak det är att jag har ögoninflammation för antagligen jag har lämnat ut mascaror ibland typ;) nu ska vi plugga sen ska Olivia göra nån cheer rosett till mig? :) ikväll ska jag Gymma med brorsan, blir typ vid halv 9 så ni får nog lite blandat update tills dess;) PUUUSSS


Woop Woop

Målade naglarna tidigare idag med. Inte för mycket men ändå snyggt! Filade och hade nagelkräm mm:)nu är dom sjukt korta men jag filade så att dom skulle bli jämna. Man kan ju säga att Cissi inte är världens bästa på att fila hehe;)


Kör om på nytt!-Eller...?

Jag vill bara köra om på nytt, ny design, nytt blogg namn. Och allt ska vara nytt! Men samtidigt vet jag inte om jag orkar verkligen orkar dra igång en sånn blogg IGEN!
Har ju fått kommentarer fast det är en som sitter och spamar hela tiden-.- Men whatever Jag vet ärligt talat inte om jag orkar. Får se om jag bara tar en paus och sen kanske börjar igen om nån månad?..
Så får det nog tyvvärr bli pågrund av statestiken... :/ Jag vill ju ha 2-300 läsare Varenda dag...
Om ni kommer upp till så mycket så ska jag fixa en design till så ni får den mot helgen.

Lägger ner!

No good, men jag är så sjukt fullt seriös! Jag lägger ner bloggen ni vill inte ens gissa vad jag hade idag?- Nej ni vill inte det! Huh... Okej nej jag vill ha många läsare om inte så stänger jag ner. Så är det bara!
Bryr mig inte om vad som händer men jag vill ha 10 Rena kommentarer. Typ "sluta inte blogga","Nej" Eller ja ni fattar om ni vill att jag ska fortsätta. Annars låter ni bli. Jag struntar i om det är 9 för då så stänger jag ner.
Normal life-Jag var i centrum och fick med mig ett par leggings hem. Ska ner och äta snart och kolla igenom läxan en snabbis ;)

Upp till er guys.

Ouppsi..

Vaknade upp nu när hem telefonen ringde och såg att klockan var sex;) Hehe, men jag hann plugga klart och nu tar jag tåget till Centrum. Ska träna på onsdag ist, ingen bra dag idag :( PUUUSS
image description

Just nu-Hehe..

Damn, Craaaazyy girl ;)

Hóla!

Sitter just nu och kollar på Top modell och dricker Chai :)
Dagen har vart super, flumm som vanligt med dom bästa tjejerna mm. Ska sätta igång med läxan nu. Lite sen ?:S
Hehe yes yes, Senare ikväll drar jag nog till gymmet vid åtta eller så åker jag in till centrum med mami och köper leggings;) Hoppas ni har det bra? Har läxa tillsimorrn och jag gör alltid den sista dagen så ja jag kunde inte vara med nån..Btw-Nästa tisdag drar jag in till Mammas jobb och sen går vi på nån typ konsert eller nått istan :)
Käkar väll på nått mysigt ställe och sen går vi vidare på premiären av Dirty Dance. Typ så hette den? Kommer vara alla olika sorters kändisar där så det blir många mumsiga bilder.Så olika man kan tänka sig!
Nice juh? PUUUSSS

Gym-pass!

Hejsan hörrni! Jag har precis kommit hem från ett gympass med syrran! Skönt at träna lite och nu så har jag fått ett gym kort av mormor också :) Nu kör vi på magrutor till sommaren :D Hehe, inte så mycket bloggning idag?
Nej men jag kommer tillbaks imorrn kväll för resten av kvällen ska jag ägna mig åt plugga. Så nu ska jag ta en skön lång varm dusch med scrub osv. PUUUSS
Oh yes! Imorrn blir det att träna med brorsan. Nu kör:)

Morgon finisaar

hellu! sitter i köket med en chailatte som jag även gjort en video på hur jag gör!har nämligen inte espresso house;) jag har ipaden så det kan bli nåra stav fel eftersom jag inte vill att mitt chai ska kallna;) hörs sen pusss


Chai

Sitter å dricker chai nu, juvligt!:) godnatt hörs imorrn!


Wonderful

You are the best! I love u♥

Fix fix fix..

Shena hörrni! Just nu så sitter jag i säängen med min lilla Macbook :) Har ju somsagt vart i täby. Kom hem för en halvtimme sen? Tagit bilder till er så jag hoppas ni blir nöjda sen ;) Vad har ni gjort då?
Jag hoppas ni har haft en mysig lördag iallafall! Nu ska jag ladda över bilderna och sen så ska jag sätta mig och plugga med en Chai handen, Mys mys?.. Nej kanske inte på en lördag men man kommer ju liksom inte undan..
Segt segt, ingen anning alls vad jag ska skriva. Kanske blir ett till videoinlägg?
Vet faktiskt inte. Det beror på vad ni tycker nej nu ska jag ta tag i statestiken. Pratar med min designare nu.
Bättre bilder sen, men Hollister tröja vitt linne och en mössa sen köpte jag en grej från The body shop!

Hollister

Hellu! Har gått runt hela dagen här i Täby och nu så ska vi handla av syrran! Har köpt lite små grejer bland annat ett grej från hollister som det kommer bild på när jag är hemma;)


I täby

Shena älsklingar hur ni mår?! Jag mår bra;) sitter på sawadee och ska äta lunch nu:) har fått ett prisent kort på Hollister också:D


planer

Dagen har lätta planer att komma ihåg! Sitter just nu å lockar håret får se hur det blir?;) Kanske ska börja köra på det? nejjeee mitt hår är förkort :( jag drar till täby om nån halvtimme-ska få med mig lite shopping  hem ;)
Jag hoppas ni får en bra dag, kommer nog jag ha! PUUUSS
Just nu, inte roterad, soooorrry

Godmorgon sötnosar!

Såg ni det där sushi inlägget? Skulle publicerats igår men blogg.cp appen funkade inte... Men ska iallafall plugga lite nu och sen dricka en god smothie och kolla ut på all snö:) hääääärligt! Jag älskar seriöst snö, det är typ det bästa som finns!!!! Kanske blir å ringa hem Olivia så kan vi hoppa i snön tillsammans?! Okej nu ska jag inte vara sådär. Seriös , drar till täby sen men uppdaterar er lite då å då:) PUUUSSS


Nu-sushi

Ska äta sushi nu till lunch hörs sen

Skulle publicerats igår;)


NU blire sängen.

Vill helst komma isäng före tolv. Vill ju komma upp imorrn också? Mamma har tagit min mobil xd Haha jag får inte den. Imorrn ska jag upp plugga sen så drar jag antagligen på träning sen blir det täby. Behöver plugga i 2 timmar imorrn... Jobbigt. Men det är bara att bita ihop. Ska göra minst 4 kapitel på engelska har jag bestämmt mig för. Alla mina Kapitel är skiiit långa typ 2 sidor på ett medans man kan skriva 3 menningar om ett?! Jag vill ju bara få bra betyg? xd Hörs imorrn älsklingar puuusss!

Jag jag har skit kul?!

...

Chilling!

Oh yes! Jag har inte gjort nått speciellt den heeeeer kvällen. Ska ner å prata lite.. Känner att jag får lite panik för ingenting? Hoppas ni har haft en underbar kväll-Snart kommer en video upp. Håll uuutt!
Ful

:S

Gjorde långa videoinlägget, men sen så försvann det? :S Aja nu ska jag iallafall testa lite snygga frisyrer. Kommer bilder till! PUUSS

Tips om en bra blogg!

Man ska inte skriva en massa "<333'n" i alla inlägg och rubriker, ser inte bra ut..
Läs nästan alltid igenom inlägget innan du publicerar det så det inte blivit några stav fel.
Använd aldrig förkortningar i en blogg, det är inte heler kul att läsa. Man vill läsa hela ord och menningar med några smileysar ibland;)
Skriv inte alltid om vardagen om "ja jag gick hem och hämtade en mobil sen så hämtade jag vatten för jag var sååå törstig och sen så gick jag upp til datorn å satte på dne kolla fb och nu så bloggar jag! :D" typ så? Skriv intresanta saker!
Om du verkligen vill ha en blogg, lägg ner mycket tid på den. Inte att du inte bloggar på typ 2 veckor utan att säga till utan en seriös blogg med en bra update. Man kan ju säga att jag kommer tillbaka om 2 dagar eller att det funkar inte med både skolan och bloggen. Man vill ju inte skriva ett inlägg om dagen, typ "nu ska jag plugga hinner inte blogga"? I sånt fall skriv det!
Ha en fin design, det ger bra intryck till läsaren. Redan från början när den börjar läsa bloggen!
Gör inte för många "Svar på kommentar" eller så. Om det är en som har en blogg då kan man ju bara gå in på dens blogg å svara i en kommentar istället för å lägga upp i bloggen om det inte är intressant eller viktigt. Om det är typ "Älskar dig saknar dig när ska vi ses?" Och den har en blogg då kan man ju såklart kommentera bloggen ;)

Ta inte suddiga bilder till bloggen!! Det är sjukt många som inte bryr sig om hur dom ser ut inte redigerar dom ens lite. Det blir inte bra. Och sen så ta INTE bilder med wecameran på typ en chips skål om ni vill lägga upp så att ni typ lyfter datorn och tar kort på den.. Ta hellre med Kameran eller mobilen ;)
Det var dom tipsen jag hade till en bra blogg! Säg till om ni vill ha mer så kommer det:)


Hehe...

SNyggingar, jag somnade till i nåra timmar.. Uppsii ^^Men nu är jag awake och villa inte ha nån mat, även fast det var jag som hade beställt så ville ja inte.. Men men nu ska jag ner kolla lite vad som händer. Vilka filmer som går eller om jag ska ladda ner nån? Det får vi väll se ;) Hur har ni det? Berga för många I gues?
Men nooo for me! Det börjar bli Tråkigt,töntigt och lite folk eftersom att det e många som tycker så?:)
Inte alla! Nej nu fikc jag ryck, måste borsta håret. Alldeles rufsigt.. Ska fixa lite chips å så nu. PUUUSSS
Just nu, sliiiten!

Myyyysss

Hejsan hörrni! Sitter i sängen nu och käkar lite godis^^kom hem från en fullspäckad dag! Efter skolan drog jag mig i snöstormen till Centrum, där gick jag å åt sushi med mami till lunch sen gick vi in på Ica å handlade och fick hem en godis påse hem. Hur kom det sig?.. Mys mys, nu har jag den här stooora filten över mig och myser gaaaalet! :)
Ikväll ska jag vara hemma, mysa med familjen. Blir film och god middag som jag besämmt! Imorrn blir det täby, ska köpa en tröja och ett par byxor och växla pengar på forex;) Hoppas ni mår bra? Vad vill ni läsa? Säg till!!
image description
Min bloggplats oftast;)

Fresh fresh

Hejsan hörrni! Nu är jag suuper fräsch! Har ju gjort allt som jag sa, härlig känsla när jag tagit på ansiktsmask och hårinpackning och sen lägger på två grukskivor på varsit öga ;) Haha skönt var det iallafall. Nu ska jag äta semla som mami har köpt till oss. Gott eller vad? Ska träna lite på lördag, sen blir det täby whit tha familia! Jag hoppas ni har haft en bra kväll medans jag har haft en super, och läxfri dessutom! Det går bra nu kompis :)
'
Jag måste bara påpeka att det är så sjukt snyggt att ha mörkt brunt hår när man är skiiit brun?^^
Håller ni med mig? Hihihi
SÄR

Skönhetskväll!

Shena sötnosar! Har precis ätit middag och nu så ska jag ha en skönhetskväll för mig själv! :)
Duschar nu först & tar scrub och mina "lill shapoo och balsam" produkter från The Body Shop.
Sen hoppar jag in i bastun och lägger mig med ansiktsmask och hår inpackning!
Kommer bli sjukt skönt & känna mig jätte ren :D
PUUUSSS

Videoinlägg!

Här är videoinlägget!
PUUUSS

Video-next!

Snart kommer det upp en video till er! Spännande?Haha nej då men det är bara ett vanligt litet videoinlägg.
Nu ska jag vika lite kläder och städa i mitt rum så det blir fint, samt välja kläder tills imorrn eftersom att varje morgon får jag paniiik! Crazy carzy.. PUUUSS

Skönhetstips!

Hår&Kropp- Vem vill inte ha fint lent hår och en fin hy? Om ni vill ha spa kväll, ha ansikts mask med scrub, hårinpackning osv. Det ger dubbelt så mer effekt om du drar igång bastun och sitter med Ansiktsmask och Hårinpackning samtidigt i bastun i runt, 20 minuter. Då blir håret extra lent å hyn blir lite extra len.
*
Torr?-Är du torr och behöver smörja in dig. Prova då "The body shop's" produkter. Jag tycker H&M's är lite vattniga och är inte världens bästa kvalite, bara ett tips. Men vem lägger inte ett par hundra på det? Den håller bra och är smidig att ha med sig!
*
Ögonfransarna- Om man vill ha kvar sina ögon fransar är det viktigt att efter man tagit på mascaran inte tar ögonfransuppbägaren. Utan då kan ögonfransarna gå av.. Det är lika viktigt att tvätta av sminket varenda kväll!
Om inte kan dom också gå av, och man kan få lättare poolmaskar och finnar. Jag tror ingen vill ha finnar?..
*
Ögonbrynen- Det ser fräschare ut om man har väl skötta ögonbryn. Dom kan lätt växa lite hur som helst och lite här å var. Om du då inte vill noppa dom så kan du hitta en Ögonbryns kniv kan man säga. OM ni frågar efter det på Lindex,H&M eller kicks så lär dom nog ha det. Om ni inte heller orkar fixa dom med ögonbrynspenna för er som använder det, så är det smart att bara köpa en ögonbrynsborste på ja Lindex,H&M och dom här. Den är super att ha med i väskan! :)

Hos Olivia♥

Hola finisar! Just nu så är jag hos Olivia bästooo:) Hon är just nu nere och äter å jag passar på att ta min tid åt er! ;)
Ska hem snart då så kommer mormor upp & sen blir det Spa-kväll :) Sköönt! Ska ha med scrub,Ansiksmask& Hår inpackning! MYYSS. Sätter mig i bastun med det i runt 20 minuter. Kommer tips å så senare;)
Yes yes, inget att plugga till imorrn. SUUUPER :D På lördag blir det täby med mami mami och mormor. Ska bland annat in på Hollister & kolla på en tröja som jag veljat ha länge! Hoppas det är bra med er? =)
Hörs senare PUUSS
Hur kan man vara så här jäkla fin å duktig hela tiden? ♥♥♥♥♥

Svårt att hinna med?

Oh yes! Jag hinner verkligen inte, har suttit med läxan till nu.. Sorry borry men jag hinner inte med bloggen just nu. Bestämmer snart när det blir update som vanligt igen! PUUUSS
image description

Genomgång.

- Osminkad chey just nu!
Älsklingar har gjort lite grejer nu planerat lite osv! Ska bara ha den där genomgången i läxan sen så blir det upp i sängen å hitta på Idéer;) Ska ju dock upp tidigt redan vid 6:00 imorgon så måste sova men ja ja, Blir nog nåra iallafall om inte tar jag igen det imorrn! ;)

Home!

-Haha tror ni jag orkade det här eller?! Nej ;) Jag kände bara för en Cheze burgare som det stog med lite pommes, måste ju få lyxa till det ibland;) Sen var den skit stor därför tog jag bilden!
Hej snyggingar! Har vart på en fantastico middag! Suuper gott :) Har precis fixat lite till bloggen osv.. Hann ju inte visa så mycket av Outfiten innan så det kommer nu. Ska bara göra klart "resonera läxan" som är tills imorrn & då är ett måste ;) Btw, har utvecklingsstört samtal imorrn klockan halv 8 eftersom jag behöver utveckla, för att jag är efterbliven å utvecklingsstörd å vill helst inte gå in på detaljer... Men ni kanske inte märker det i bloggen? Okej.. flummade lite för mig själv där eftersom jag inte har Olivia,Hedde eller Linn i närheten?! Whatever ;) Somsagt nu lovar jag lite Diss å självklart HISS kommer upp, låtar osv. Sounds nice? PUUUSSS

Centrum nu!

Shena hörrni! Står å väntar på Mami sen tar vi en super middag på The public:) kommer hem runt nio med någorlunda update! PUUUSSS


The Public!

Shenare hörrni! Dagen har varit topp, skönt att jag känner mig glad igen! :) Har åkt skridskor på idrotten,sen så har vi väll haft lite plugg å så som man brukar ha i skolan! Efter skolan drog jag med Hedde och Olivia till Täby å tog en milkshake! Nyttigt och gott-Svar Nej.. Men ibland får man ju leva livet exakt? Blev ett litet missförstånd mellan mig å Tilda eftersom jag trodde hon var sjuk osv.. Nu är det iallafall löst å jag ska börja plugga! Hmm... Hur ska jag hinna med det när vi bokat bord på The Public klockan 7? - Jo ska nämligen bli en middag på en resturang idag med mami och Alice! Då kan vi sitta ner å bara ta det lungt å prata framför allt.Ska bara ta kort på outfiten sen hörs vi senare:)

RSS 2.0